[vc_row][vc_column][box_fls fls_logo=”1″ fls_title=”Surprise Your Plate” fls_subtitle=”Perfect Food for every moment!” fls_img=”725″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][box_ourstory ourstory_title=”TAPASN*69″ ourstory_link=”url:https%3A%2F%2Fdailymoments.nl%2Fcontact%2F|title:Contact||” ourstory_image=”746″]Wie kent ze niet; Albondigas, aioli, patatas bravas, calamares, tortilla de patatas en zo kunnen we nog even doorgaan.

Een tapa is de aanduiding voor een Spaans aperitiefhapje. Traditioneel is een tapa een eetlustopwekkend gerechtje dat in Spaanse cafés bij een alcoholisch drankje wordt genuttigd.

Hoewel de tapas van oorsprong een tussendoortje of voorafje waren, worden ze nu vaak in Spanje en daarbuiten gegeten als volledige maaltijd.

Onze TAPASN*69 tilt het eten van tapas naar een hoger niveau. Door de uitzonderlijke mix van de Spaanse en Argentijnse eetcultuur ontstaan er sublieme smaaksensaties, welke TAPASN*69 zo uniek maken.

TAPASN*69 staat voor kwaliteit, authenticiteit en een exclusieve klantgerichte service. Al uw wensen zijn bespreekbaar en er zal altijd naar een voor u passend concept gezocht worden. Of het nu gaat om een catering in huiselijke sfeer of een groot evenement, onze Custom Chef staat voor u klaar.[/box_ourstory][/vc_column][/vc_row]