[vc_row][vc_column][box_fls fls_logo=”1″ fls_title=”Uiteindelijk draait het maar om één ding” fls_subtitle=”Creating the perfect moment, that Daily Moment!” fls_img=”726″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][box_ourstory ourstory_link=”url:https%3A%2F%2Fdailymoments.nl%2Fcontact%2F|title:Contact||” ourstory_image=”745″ ourstory_title=”Custom Chef”]Alex Heikamp is met zijn jarenlange ervaring en aanzienlijke culinaire kennis een aanwinst voor iedere keuken, groot of klein, professioneel of gewoon bij mensen thuis.

Tijdens zijn steevaste zoektocht naar nieuwe en innovatieve manieren om de meest smaakvolle gerechten te creëren is Daily Moments ontstaan.

Onze Custom Chef is van alle markten thuis, maar iedereen heeft natuurlijk zijn specifieke ‘signature’. Gezien zijn deels Spaans/Argentijnse roots zijn dat voor hem Tapas, beter bekend als TapasN*69.

Echter weet deze culinaire kameleon zich overal feilloos aan te passen en bereidt hij elk gerecht dat men maar kan bedenken op de voor hem zo kenmerkende indrukwekkende wijze.

Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke kok voor in uw restaurant, catering, u een groot chique diner wilt geven, een privé chef aan huis wilt tijdens een feestje of een kookworkshop wilt organiseren voor wat vrienden of familie, Alex Heikamp is uw Custom Chef!

Want uiteindelijk draait het maar om één ding, creating the perfect moment, that Daily Moment![/box_ourstory][/vc_column][/vc_row]